Apparaten en accessoires
Gestoomde chocoladecake met slagroom
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 10min
6 porties
Ingrediënten
Chocoladecake
-
eieren gescheiden4
-
suiker100 g
-
pure chocolade in stukken (2 cm)125 g
-
boter in stukken125 g
-
boter in stukken, plus extra om in te vetten
-
bloem plus extra om te bestrooien
-
bloem100 g
-
bakpoeder (5 g)1 tl
-
water600 g
Slagroom en chocoladeganachevulling
-
room, min. 30% vet gekoeld315 g
-
pure chocolade in stukken (2 cm)80 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
10 g
Calorieën
2863 kJ /
684 kcal
Vetten
16 g
Vezels
2.5 g
Koolhydraten
45 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kruiden- en citroenzout
1 Std.
Zoet kruimeldeeg
1 Std. 50 Min
Yoghurt en muntdressing
15 Min
Chocolade pudding zonder bloem
35 Min
Quinoapuddings met frambozensaus
Keine Bewertungen
Brownie koekjes
1 Std. 35 Min
Chocolade Moelleux
15 Min
Chocolademousse
3 Std. 20 Min
Chocolade sneeuwballen
1 Std.
Chocoladecake
40 Min
Boterkoekjes
50 Min
Appelcake
1 Std.